Odwiedzasz stronę Zespołu Szkół nr 3 Specjalnych im. Janusza Korczaka

Obserwuj nas w mediach

Jadłospis

Jadłospis dwutygodniowy

DataOpis serwowanych dań
Poniedziałek
14-04-2025
 I Danie: Zupa grochówka z kiełbasą i ziemniakami /p.1,5,7,9/, pieczywo mieszane /p.1,6/, napój z cytryny i miodu.
Wtorek
15-04-2025
 I Danie: Rosół z lanym ciastem /p.1,2,5/ II Danie: Kotlety szarpane /p.1,2,4/, sałatka grecka z sałaty, pomidora, ogórka i rzodkiewki, ziemniaki gotowane /p.4/, kompot owocowy.
Środa
16-04-2025
 I Danie: Zupa ziemniaczana z koperkiem  /p.1,5/  II Danie: Makaron z sosem mięsno-pomidorowym /p.1,2/, kompot owocowy.
Czwartek
17-04-2025
Przerwa świąteczna
Piątek
18-04-2025
 Przerwa świąteczna
Poniedziałek
21-04-2025
Przerwa świąteczna                       
Wtorek
22-04-2025
Przerwa świąteczna
Środa
23-04-2025
I Danie: Krupnik z kaszą jęczmienną /p.1,5/ II Danie: Jajko sadzone /p.2/, warzywa z patelni /p.5/, ziemniaki gotowane /p.4/, napój z cytryny i miodu.
Czwartek
24-04-2025
I Danie: Rosół z ryżem /p.1,5/ II Danie: Udziec z kurczaka /p.1/, sałata lodowa ze śmietaną i prażonym słonecznikiem /p.4/, ziemniaki gotowane /p. 4/, kompot owocowy.
Piątek
25-04-2025
I Danie:  Zupa z ciecierzycy z ziemniakami /p.1,4,5/ II Danie: Kasza manna na mleku z masłem cukrem i cynamonem /p.1,4/, napój z cytryny i miodu.  

Legenda – alergeny występujące w posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten;
  2. Jaja i produkty pochodne;
  3. Ryby i produkty pochodne;
  4. Mleko i produkty pochodne;
  5. Seler i produkty pochodne;
  6. Nasiona sezamu i produkty pochodne;
  7. Soja i produkty pochodne;
  8. Dwutlenek siarki i siarczany;
  9. Gorczyca.

Aktualności

W dniu 4 kwietnia 2025 roku w naszej szkole odbyła się wyjątkowa impreza pod nazwą „Zabawy sensoryczno-ruchowe z niebieskim w tle”. W

Światowy Dzień Świadomości Autyzmu, obchodzony corocznie 2 kwietnia, ma na celu zwiększenie wiedzy i zrozumienia na temat autyzmu. Tego dnia na całym

Obserwuj nas w mediach

Przejdź do treści